Om meg

Tannpleieren og jenta bak RenMunn 

Tannpleier Christine Forum Ekeland


Jeg heter Christine Forum Ekeland og jeg har jobbet som tannpleier siden 2008. Etter å ha fullført studiene mine i Tromsø, startet jeg å jobbe i Drammen der jeg er født og oppvokst.

Etter ett år i både privat og offentlig klinikk, gikk veien fra Drammen til en privat klinikk i Oslo. Jeg høstet mye erfaring på veien og fant etterhvert ut at det var periodontitt eller tannkjøttsykdom som opptok mest av min interesse.

Dette resulterte i at jeg startet å jobbe for spesialister innen tannkjøttsykdom i 2012. Etter mange år i Oslo gikk ferden tilbake til fødebyen og jeg jobber nå ved Spesialistklinikken Union Brygge i Drammen.

I Drammen er jeg omringet av svært dyktige kollegaer som gir av sitt ypperste, for å oppnå best mulig behandling for deg som pasient.

På klinikken samarbeider vi tett om kasus. Dette er viktig for at du som pasient skal føle trygghet og ikke minst oppnå best mulig resultat av behandlingen. Vårt motto er å flytte behandlingen hjem på ditt eget bad. 

Etter å ha jobbet med tannkjøttsykdom i mange år har jeg sett hvor mye du som pasient kan bidra til å oppnå best mulig resultat. Mitt ønske med denne nettsiden er å gi deg en forklaring på hva tannkjøttsykdom er, hvilke symptomer du bør se etter, og hva vi som behandlere gjør for å få kontroll på sykdommen sammen med deg.

Jeg brenner for jobben min og jeg drives av gode behandlingsresultater. Det er ingen ting som gleder meg mer enn å ha fornøyde pasienter som kan beholde tennene sine i en Ren Munn :D